Ik ben cliënt Ik ben ouder/voogdAAA

Creatief zijn in het atelier

Ben je creatief en maak je graag kunst? Kom dan eens kijken in ons mooie atelier. Onder leiding van Linda maak je de mooiste schilderijen en kunstwerken. Deze stellen we ten toon in onze lunchroom en zijn natuurlijk ook te koop. Kom gerust eens langs om te kijken wat onze medewerkers hebben gemaakt of kijk in onze webwinkel via onderstaande link

X

Informatie m.b.t. Coronamaatregelen

Het werken op de dagbesteding gaat gelukkig nog steeds door. Wel hebben we alle werkzaamheden aangepast aan de Corona-maatregelen zodat we veilig kunnen werken. Wil je weten welke maatregelen we hebben getroffen dan kun je via onze mailons coronaprotocol opvragen.

Hallo! Wij zijn Pura VidaX
Chat met Pura Vida

Leuk dat je op onze website bent. Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag? Wij zijn goed bereikbaar via Whatsapp! 😃