Ik ben cliënt Ik ben ouder/voogdAAA

Koken en bakken

Een lekkere taart, vers gemaakte soep, een heerlijk broodje… Bij Pura Vida bakken en koken we de lekkerste gerechten. Onder de deskundige begeleiding van onze chef Henk Jan leer je de fijne kneepjes van het koken en bakken. De gerechten die we maken zijn soms voor onszelf maar het meeste verkopen we in onze gezellige lunchroom. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor catering.. Voor informatie hierover kun je klikken op onderstaande link.

Nieuwsgierig geworden of al trek gekregen? Kom dan gezellig langs.

X

Informatie m.b.t. Coronamaatregelen

Het werken op de dagbesteding gaat gelukkig nog steeds door. Wel hebben we alle werkzaamheden aangepast aan de Corona-maatregelen zodat we veilig kunnen werken. Wil je weten welke maatregelen we hebben getroffen dan kun je via onze mailons coronaprotocol opvragen.

Hallo! Wij zijn Pura VidaX
Chat met Pura Vida

Leuk dat je op onze website bent. Kunnen wij je ergens mee helpen of heb je een vraag? Wij zijn goed bereikbaar via Whatsapp! 😃