Dagbesteding Pura Vida

pura vida kleur                                                                         


De betekenis van Pura Vida

De letterlijke vertaling van Pura Vida is “puur leven”, alleen dekt dit niet de hele lading. Wat Pura Vida eigenlijk wil zeggen is”geniet”. Zegt iemand Pura Vida tegen je, dan betekent dit eigenlijk dat je op en top moet genieten van het moment en je vooral geen zorgen moet maken om kleine dingetjes.

Dagbesteding Pura Vida

Pura Vida is een onderdeel van Special Coaching. Dit betekent dat de visie van Special Coaching ook de visie is van dagbesteding Pura Vida. Dus werken met plezier en zonder druk. Dit doen we door vraaggestuurd te werken waarbij we de cliënt centraal stellen en vanuit de cliënt werkzaamheden creëren die op dat moment het beste bij hem/haar past. Deze werkzaamheden kunnen zeer divers zijn. Te denken valt aan bv: creatief, koken, bakken, produktiewerk, receptie werkzaamheden etc.

Omdat we gezond leven belangrijk vinden zijn we een samenwerking aangegaan met een sportschool. Deze is gevestigd in hetzelfde pand. Ook hebben we de hulp van een professionele kok die ons alles kan leren over gezonde voeding.

%d bloggers liken dit: