Visie Special Coaching:

De droom die we willen verwezelijken is: een dagbesteding opzetten waarbij genieten en plezier voorop staan. Dit gaan we doen door vraaggestuurd te werken en flexibel te zijn met het werkaanbod. Kijken en luisteren naar de cliënt en samen met hem of haar werkzaamheden vinden die passend zijn en waar de cliënt enthousiast van raakt.

Ook gezond leven vinden wij belangrijk. Hierbij denken we aan gezonde voeding en voldoende beweging. Tijdens de dagbesteding zal hier dan ook voldoende aandacht aan geschonken worden. Bijvoorbeeld door het maken van gezonde snacks en lunches, sporten en wandelen.

Verder vinden we het belangrijk om de verbinding te maken met de maatschappij om ons heen. Kunnen we iets betekenen voor de buurt waarin we gevestigd zijn? Maar ook: wat kunnen we betekenen voor de ondernemers die in hetzelfde gebouw gevestigd zijn (koffie schenken, receptie beheren etc)

Wij vinden dat ieder persoon met of zonder beperking op zijn/haar eigen niveau moet kunnen werken, sporten en leven. Special Coaching stimuleert mensen hierin waar bij plezier voorop staat.